Об особенностях в законе Фарадея и энергии электромагнитного поля при полигармонических электродвижущих силах - Божко, А.Е. (Доповіді НАН України, 2010)
Наведено формули закону Фарадея та енергії для електроланок з полігармонічними вхідними напругами.