Г.О. Хармандар’ян: напівзабута постать української медичної рентгенології - Кисільова, Т.О. (Наука та наукознавство, 2011)
Досліджено життєвий шлях і науковий доробок відомого вченого і організатора рентгенівської і онкологічної допомоги в Україні лікаря-рентгенолога, професора Г.О. Хармандар’яна. За архівними матеріалами вперше розглянуто невідомі сторінки його життя і діяльності