Наукова школа О.В.Снітка в Інституті фізики напівпровідників НАН України - Глєбова, А.М.; Саченко, А.В. (Наука та наукознавство, 2011)
Розглянуто історію створення наукової школи О.В.Снітка в галузі фізики поверхні напівпровідників. Відтворено життєвий і творчий шлях керівника школи, характерні риси його наукової та організаційної роботи. Висвітлено наукові результати, одержані в рамках школи О.В.Снітка.