Структурні особливості побудови муніципального ринку послуг з теплопостачання - Боцула, Д.О. (Інститут загальної енергетики НАН України, 2007)
Розглянуто проблеми розвитку муніципального ринку послуг з теплопостачання. Визначено основні моделі систем теплоенергетичного господарства та запропоновано шляхи їх реформування із зазначенням основних заходів, які потребують першочергового проведення