О неполноте оценок в одном классе сложноорганизованных систем - Мороз-Подворчан, И.Г. (Доповіді НАН України, 2010)
При проектуванні одного класу складноорганізованих систем пропонується вживати поняття зменшення неповноти оцінки, яке більш ефективне, ніж поняття збільшення повноти оцінки.