Дослідження та аналіз прогнозних графіків електричного навантаження Об'єднаної енергосистеми України та показників їх форми - Кобрін, П.П. (Інститут загальної енергетики НАН України, 2007)
Наведено дослідження та аналіз перспективних графіків електричного навантаження Об'єднаної енергосистеми України, отриманих за методом формових відображень.