О законе полного тока при полигармонических электродвижущих силах на входе электроцепей - Божко, А.Е. (Доповіді НАН України, 2010)
Виводяться формули у векторному обчислюванні закону повного струму у випадку полігармонічної електрорухомої сили на вході електроланки.