Вища освіта в Україні: погляд з кафедри - Левченко, Л.О. (Наука та наукознавство, 2010)
Проведено аналіз реалізації Болонського процесу у вищих навчальних закладах технічного напрямку. Виявлено ряд проблем щодо його впровадження. Проаналізовано якість шкільної підготовки студентів-першокурсників технічних закладів за результатами зрізу знань. Запропоновано низку заходів щодо підвищення якості та ефективності навчального процесу в Україні.