До Міжнародного симпозіума «Актуальні проблеми науково-технологічної та інноваційної політики в контексті формування загальноєвропейського наукового простору: досвід та перспективи» (Наука та наукознавство, 2010)
Редакція журналу «Наука та наукознавство» вітає учасників ХХІІІ Київського симпозіуму з наукознавства та науково-технічного прогнозування, який цього року проходить як Міжнародний симпозіум «Актуальні проблеми науково-технологічної та інноваційної політики в контексті формування загальноєвропейського наукового простору: досвід та перспективи» і розпочинає свою роботу в столиці України 16 червня 2010 р.