Розширена вчена рада Центру досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М.Доброва - Колтачихіна, О.Ю. (Наука та наукознавство, 2010)
7 вересня 2010 р. відбулася розширена вчена рада Центру досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М.Доброва НАН України, в роботі якої брала участь делегація вчених з Інституту історії природознавства і техніки ім. С.І.Вавилова Російської академії наук.