До 100-річчя з дня народження Субрахманьяна Чандрасекара - Колтачихіна, Ол.Ю. (Наука та наукознавство, 2010)
У цьому році виповнюється 100 років з дня народження американського астрофізика, Нобелівського лауреата (1983) Субрахманьяна Чандрасекара.