«Круглий стіл» «Держава XXI століття: ОГАС проти бюрократії» - Жабін, С.О. (Наука та наукознавство, 2010)
26 жовтня 2010 року у приміщенні Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України був проведений «круглий стіл» «Держава XXI століття: ОГАС проти бюрократії», присвячений пам’яті видатного вітчизняного вченого — академіка В.М. Глушкова.