Доповідь доктора Теодора Р. Шелленберга на щорічній зустрічі Товариства американських архівістів 18 серпня 1958р. (Архіви України, 2011)
Публікується переклад доповіді доктора Теодора Р. Шелленберга1, помічника Архівіста Сполучених Штатів Америки у Національному архіві, виголошеної ним на щорічній зустрічі Товариства американських архівістів, що відбулася 18 серпня 1958 р у м. Солт-Лейк Сіті (штат Юта) (“American Archivist”, January 1959, Vol. 22, № 1, р. 49–58).