Участь державних архівів у науково-практичній конференції та Круглому столі “Внесок учасників війни – працівників тилу в Перемогу у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 рр.” - Прилепішева, Ю.А. (Архіви України, 2011)
25–26 травня 2011 р. у приміщенні Клубу Кабінету Міністрів України відбулися науково-практична конференція та засідання Круглого столу “Внесок учасників війни – працівників тилу в Перемогу у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 рр.”, які організувала Рада ветеранів України за підтримки Державної архівної служби України.