Вбивство Столипіна: офіційна версія і архівні документи - Даниленко, В.П. (Архіви України, 2011)
Подається інформація про обставини і перебіг подій, пов’язаних із за- махом на життя та смертю П. А. Столипіна, прем’єр-міністра Росії, у вересні 1911 р. у Києві.