Легендарний за життя (до 110-ї річниці від дня народження двічі Героя Радянського Союзу Олексія Федорова) - Лозицький, В.С. (Архіви України, 2011)
Подаються документи та фотокартки із фондів ЦДАГО У країни, які розкривають основні віхи життя двічі Героя Радянського Союзу, легендарного командувача партизанського з’єднання у роки Великої Вітчизняної війни, державного та громадського діяча Олексія Федоровича Федорова.