Документи до біографії видатного українського архівіста Михайла Гливенка у фондах Державного архіву Харківсько ї області - Сафонова, О.В. (Архіви України, 2011)
Подано інформацію щодо маловідомих фактів біографії видатного українського архівіста М.В. Гливенка, яку містять документи, виявлені у Державному архіві Харківської області. Ці факти доповнюють біографію архівіста, особливо щодо останнього періоду життя – трагічного його завершення.