Повышение уровня экономической работы - Чумаченко, Н.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто підходи щодо управлінського обліку промислового підприємства. Подано аналіз характерних ознак системи планування і контролю, показано місце контролінгу в управлінні підприємством. Доведено необхідність використання в управлінні підприємством збалансованої системи показників. ----------