Нове дослідження постмодернізму в русистиці та компаративістиці - Гром’як, Р.Т. (Русская литература. Исследования, 2008)
Рецензія на монографію Н.П. Бедзір «Русская постмодернистская проза в восточно- и западнославянском литературном контексте». – Ужгород: Видавництво О. Гаркуші, 2007. – 472 с.