Політична адміністрація Кримського ханства в Буджацькій орді у період між 1739 – 1769 рр. - Грибовський, В. (Чорноморська минувшина, 2009)
В статті розглядається проблема формування політичної адміністрації Кримського ханства в Буджацькій Ногайскій Орді протягом XVIII ст. Висвітлюється становлення та еволюція інституту сераскерства у взаємодії з потестарними структурами ногайців.