Разработка системы оценки продуктивности крупного машиностроительного предприятия - Кулийчук, В.И.; Зайцев, В.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто питання побудови системи оцінки продуктивності машинобудівного підприємства. Відбито підходи до продуктивності підприємства як багатогранного поняття, що залежить від безлічі факторів. ----------