Задунайські козаки в планах російського командування в російсько-турецьку війну 1828-1829 рр. - Кухарук, О. (Чорноморська минувшина, 2009)
Стаття присвячена розгляду факторів, що впливали на розробку та виконання планів російського командування у російсько-турецькій війні 1828-1829 рр. Значна увага приділяється місцю та ролі задунайських запорожців в цих планах.