Релігійні традиції запорожців у задунайського козацтва - Константінова, В.; Лиман, І. (Чорноморська минувшина, 2009)
В статті на основі спогадів задунайських запорожців систематизована інформація про релігійні традиції Запорозьких Вольностей у Задунайській Січі. Аналізується збережені традиції та їх трансформація у задунайців.