Стратегии повышения конкурентоспособности машиностроительной продукции: международный аспект - Макогон, Ю.В.; Медведкин, Т.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто передумови і наслідки переходу до постіндустріальної моделі розвитку виробничої сфери у глобальній економіці із визначенням структури світового ринку технологій, провідних експортерів і імпортерів науково-технічної продукції. Висвітлено питання зовнішньоекономічної діяльності України і Донецької області, а також інноваційної діяльності (на приладі машинобудівної галузі) на регіональному та державному рівні. ----------