Епоха Івана Мазепи в експонатах виставки Одеського історико-краєзнавчого музею - Ґава, О. (Чорноморська минувшина, 2009)
До уваги читачів пропонується інформація про виставку “Іван Мазепа – герой на зламі епох” Одеського історико-краєзнавчого музею, й зокрема про унікальну її родзинку – подорожню ікону XVІІІ ст.