“Бессарабська печатка” - Стецюченко, О. (Чорноморська минувшина, 2009)
Запропонована інформація про знахідку у 2007 р. на території Одеської області особистої печатки кінця ХІХ – початку ХХ ст. Власник печатки мав призвіще “Казак” і воно є центральним написом на печатці, яка ілюструється.