Інноваційна діяльність як напрям інвестиційної стратегії розвитку машинобудування України - Корума, М.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто інноваційний механізм розвитку машинобудівної галузі Україні як один з елементів інвестиційної стратегії. ----------