Експрес-діагностика промислових технологій - Микитенко, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Обґрунтовано нову концепцію оцінки ефективності прогресивних заходів – політики експрес-реагування – з урахуванням методологічних основ системного аналізу, застосування системи інтегральних показників та зміни існуючої структури створення, відбору і використання прогресивних нововведень. ----------