Козацтво та Річ Посполита в боротьбі за Молдавський престол у 1653 р. - Цисельский, Т. (Чорноморська минувшина, 2010)
У статті на основі польських архівних документів і опублікованих матеріалів висвітлюється боротьба керівників Української Козацько-Гетьманської держави та Речі Посполитої за молдавський престол у 1653 р.