Від гімназії до університету: історія одного навчального закладу… - Полторак, В. (Чорноморська минувшина, 2010)
Рецензія до багатотомника.: Матеріали з історії Бердянського державного педагогічного університету/ Упорядники: В. М.Константінова, І. І. Лиман. – Т.1–3. – К., 2006-2008