“Літня школа” і стажування в Болгарії викладачів і студентів історичного факультету Одеського національного університету ім.І.І. Мечникова у 2010 р.: здобутки та перспективи - Середа, О. (Чорноморська минувшина, 2010)
До уваги читачів пропонується інформація про навчання та стажування викладачів і студентів історичного факультету ОНУ імені І.І.Мечникова у 2010 р., в рамках якого відбувся круглий стіл “Історична наука в Болгарії й Україні: тенденції дослідження регіональної історії та міжетнічних процесів”.