Изменения в структуре мирового хозяйства в современных условиях развития международного разделения труда - Булатова, Е.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Подано оцінку змін, що відбуваються у структурі господарства під впливом сучасної еволюції міжнародного розподілу праці. Розкрито роль сучасної глобальної системи машинобудування у забезпеченні світового науковтехнічного прогресу. Подано пропозиції щодо забезпечення конкурентних переваг держави. ----------