Українське Причорномор’я XVІІІ – початку ХІХ ст. в контексті європейської історії - Бачинська, О.А. (Чорноморський літопис, 2010)
Рецензія на книгу: Середа О. Сілістрінсько-Очаківський еялет у XVІІІ – на початку ХІХ ст.: Адміністративно-територіальний устрій, поселення та населення в Північно-Західному Причорномор’ї – Софія: Дио Мира, 2009. – 262 с.