Венчурное инвестирование как фактор активизации инновационной деятельности - Землянкин, А.И.; Ильина, Г.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Проаналізовано стан венчурного інвестування в Україні, виявлено причини його недостатнього використання для активізації інноваційної діяльності, обґрунтовано напрями розвитку. ----------