Пропагування професійної освіти та знань громадськими об'єднаннями Західної Волині (1921–1939 pp.) - Цимбалюк, І.Л. (Чорноморський літопис, 2010)
Здійснено спробу проаналізувати діяльність громадських організацій у сфері поширення професійної освіти та кооперативних ідей в часи ІІ Речі Посполитої, що проводилась протягом 20–30-х років ХХ століття.