Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования наукоемких отраслей производства - Передерий, Л.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто різні концепції реінжинірингу господарської діяльності підприємства, описано основні напрями реінжинірингу організаційної структури управління промислових підприємств, сформульовано особливості вдосконалення організаційно-економічного механізму функціонування наукомістких галузей виробництва. -----------