Дослідження про історію українців Польщі - Сінкевич, Є.Г. (Чорноморський літопис, 2010)
Рецензія на книгу: Drozd R., Halczak B. Dzieje ukraińców w Polsce w latach 1921-1989 / Ukraińskie towarzystwo histpryczne. – Zielona Góra – Słupsk, 2010. – 208 s. (Дрозд Р., Гальчак Б. Справи українців у Польщі в 1921–1989 роках / Українське історичне товариство, Слупськ, 2010)