Передумови формування та поточний стан галузевої структури виробництва в Україні - Юрик, Я.І.; Коновалов, Ю.І. (Економіка промисловості, 2011)
Досліджено закономірності структурних зрушень у національній економіці. Визначено роль держави у їх регулюванні як у контексті світового досвіду, так і з урахуванням національних особливостей трансформаційного періоду. Ключові слова: національна економіка, промисловість, структура, державне регулювання.