Державне регулювання створення й функціонування формувань холдингового типу продовольчого комплексу: проблеми і перспективи - Чеботарьов, В.А. (Економіка промисловості, 2011)
Досліджуються проблеми становлення та розвитку холдингів у харчовій та переробній промисловості, обґрунтовуються пропозиції щодо законодавчого забезпечення державного регулювання їх створення й функціонування. Ключові слова: державне регулювання, законодавче забезпечення, продовольчий комплекс, холдинг, харчова та переробна промисловість.