Научно-методические подходы к активизации инновационной деятельности малого и среднего бизнеса - Булеев, И.П.; Дементьева, Т.А. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто чинники, які сприяють активізації інноваційної діяльності на промислових підприємствах малого і середнього бізнесу, до яких належать: інноваційний потенціал підприємства, трансферт технологій і кластерна структура організації бізнесу. Ключові слова: малі підприємства, середні підприємства, інноваційний потенціал підприємства, кластер.