Формування інвестиційної стратегії промислового підприємства з урахуванням очікувань кон’юнктурних змін - Мархайчук, М.М. (Економіка промисловості, 2011)
Розроблено класифікацію видів кон’юнктури. Запропоновано використовувати для формування інвестиційної стратегії підприємства прогноз різних видів кон’юнктури, що дозволить досягти балансу між інвестуванням у реальні активи та здійсненням фінансових інвестицій, а також обрати найбільш адекватну за рівнем прогресивності стратегію інвестування. Ключові слова: інвестиційна стратегія, промислове підприємство, кон’юнктура.