Вітчизняна індустрія високих технологій: знаннєві, інноваційні, інвестиційні фактори її формування і розвитку - Одотюк, І. (Вісник НАН України, 2011)
Визначено особливості трансформації технологічної структури промислового виробництва України з позиції системного аналізу інноваційного, знаннєвого й інвестиційного факторів забезпечення його ефективного розвитку. Сформульовано рекомендації щодо економічних передумов, регуляторних важелів, а також перспектив розв’язання проблеми структурних перетворень в українській промисловості.