Понятійно-категоріальний апарат релігійно-філософських вчень Китаю: до проблеми адекватного розуміння - Резаненко, В. (Китайська цивілізація: традиції та сучасність, 2009)
У даній статті розглянуто важливе для методології китаєзнавчих досліджень питання адекватності розуміння ключових категорій релігійно-філософських вчень Китаю.