Життєвий цикл розвитку конкурентоспроможності фахівця, чинники та складові його формування - Кримова, М.О. (Економіка промисловості, 2011)
Проведено теоретико-методологічне дослідження конкурентної основи реалізації здатності до праці. Визначено роль фахівця у функціонуванні економіки, основних фаз життєвого розвитку його конкурентоспроможності, їх змісту, факторів і складових, які впливають на цей процес. Ключові слова: конкурентоспроможність фахівця, здатність до праці, економіка, розвиток.