Наукові підходи до формування механізму мотивації та управління персоналом - Фролов, В.О. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто питання систематизації класифікаційних ознак персоналу, мотивації його праці та управління на основі комплексного підходу. Визначено механізм мотивації та управління персоналом. Обґрунтовано своє бачення сутності категорії персоналу, мотивації та управління його працею. Ключові слова: мотивація та управління персоналом, класифікація ознак персоналу, праця, управління.