Результаты экспериментальных исследований масштабного эффекта прочности углей - Скипочка, С.И.; Бобро, Н.Т. (Геотехническая механика, 2007)
Наведені результати експериментальних досліджень та визначені коефіцієнти масштабного ефекту міцності і опору різанню для вугілля Західного району Донбасу.