Комбинированные конструкции крепей для шахтных стволов - Левит, В.В.; Борщевский, С.В.; Соколовский, В.И. (Геотехническая механика, 2007)
Наведені конструктивні рішення щодо кріплення шахтних стовбурів комбінованими багатошаровими системами.