Повышение водонепроницаемости шахтных, подземных и заглубленных бетонных, железобетонных и комбинированных объектов - Мусиенко, С.П. (Геотехническая механика, 2007)
Наведені особливості розробки і застосування спеціальних технологій підвищення водонепроникності шахтних підземних і заглиблених бетонних залізобетонних і комбінованих об’єктів. Наведені приклади використання нових матеріалів.