Актуальные проблемы обеспечения устойчивости подготовительных выработок в условиях шахты «Шахтерская-Глубокая» - Наумович, А.В. (Геотехническая механика, 2007)
В статті наведено характеристики роботи шахти «Шахтарська-Глибока» та проблеми забезпечення стійкості гірничих виробок в умовах великих глибин.