Обоснование выбора рациональных технологических параметров формирования радиационно-защитных полимерных покрытий - Булат, А.Ф.; Иванов, В.А.; Голов, К.С.; Зыбайло, С.Н.; Емельянов, Ю.В. (Геотехническая механика, 2008)
Наведені результати експериментальних досліджень з метою вибору раціональних технологічних параметрів, які забезпечують отримання високих радіаційно-захисних властивостей тонкошарових полімерних покриттів.